Pick Up Line Melayu Power – Ayat mengorat awek – Cair habiss

Kongsikan Sekarang

Pick Up Line Melayu Power

Pick Up Line Melayu Power

1. “Awak sya nak jam”
“Jam ape awak”
“Jambatan ke hati awak lah”

2. “Alamak!!! Habisss…hilang… mesti Awk yg ambikkan?”.
“Ambik apa?”.
“Awak dah ambik hati sayaa!”

3. “Awak Nak Tau tak nak tau tak apa beza awak dengan banduan”
Apa?
“Banduan terperangkap dalam penjara, tapi awak terperangkap dalam hati saya” ๐Ÿ˜‰

4. “Awak cuci muka pakai gula eh?”
“Eh tak la, Kenapa…”
“Sebab muka awak nampak manis sangat buat saya.”

5. “Saya penat laa..”
“Asal..? Awak bru balik dri workout ka..?”
“Tak de laa..Tpi Saya penat sangat..”
“Awak buat ape yg penat sgt tuu..”
“Saya penat kejar hati Awak..;p”

6. “Awak tak penat ke? ”
Tak la…Kenapa?
“Sebab sepanjang hari awak asyik berlegar-legar dalam kepala saya”.

7. Awak saya sakit lah,
Sakit apa?
Sakit mencintai awak secara diam-diam. ๐Ÿ™‚
8. I Teringin Nak Kepak
Kepak Ayam Ke?
Tak Lah, I Teringin Nak Kepak Kepak Kebom Kebom Dengan You

9. Awak kenal tak mana-mana tukang kayu?
Tak Kenapa?
Kerana saya nak pahat nama dan wajah awak di hati saya
Cia cia cia

10. Awak nak tau tak apa beza kepala paip masjid dengan awak
Tak… kenapa…
Kalau kepala paip masjid saya nk ambik wuduk, kalau awak saya nk batalkan wuduk

11. Remember me? I am Joe? Joe who? Joedoh awak.

12. Are you a Malay? Cause you make my air liur malaylay.

13. Girl is your name Wana? Cause i dont wana lose you.

14. Girl – is your name Aida? Cause i dah lama jatuh hati pada u

15. K tau x ape beza awk ngan bulan
Apa dia?
Kalau bulan bercahaya kt bumi, awk bercahaya kt hati sya

16. Saya takut lah
Takut apa?
Takut kehilangan awak

17. Tahu tak, Saya sampai sekarang masih belum boleh membaca.
Yeke, Awak nak baca apa?
Baca isi hati awak

18. Pilih yang kiri atau yang kanan? (Sambil tunjukkan kedua-dua belah tangan yang digenggam)
Hmmโ€ฆ kanan.
Kenapa tak pilih dua-dua saja, ini juga milik awak kan (sambil tunjukkan tangan belah kiri)

19. Awak suka mocha ke kopi?
Waaโ€ฆ dua-duanya saya suka ni.
Tak boleh pilih satu je
Hmmโ€ฆ Saya pilih kopi aja.
Kopi?
Ko Pinang awak dengan Bismillah!

20. Awak nak minta sesuatu boleh tak?
Mintak apa?
Minta kunci.
Kunci Apa?
Kunci ke pintu hati awak

21. Kalau awak tutup mata awak nampak apa?
Gelaplah!
Haa..Macam tu lah hidup saya tanpa awak

22. “Ape beza awak dengan HABUK?”
“Erk? X tau.”
“Habuk melekat di mata sy tp awak melekat di hati saya” Cia Cia Cia

23.Awak Tau Tak Kenapa Laut Airnya Masin
Kenapa?
Kerana Manisnya ada pada awak

24. Banyak-banyak bangunan awak nak bina ape?
Tak tau la
Kalau saya nak bina masjid
Kenapa pula?
Sebab saya nak bina masjid untuk kita

25. “Jauh termenung…awak tenung apa tu?”
“Tengah tenung masa depan kita…๐Ÿ˜”
chia..chia..chiaa..

27. Awak cuba kira 1 sampai habis…
Ala..tak habis laa…
Haa..macamtu la sayang saya ke awak takkan habis…

28. Saya teringin la nak ada kapal selam
Kenapa Pulak?
Sebab Saya Nak Selami Hati Awak yang dalam tu

29.Awak nak tanya sesuatu boleh?
Tanya apa?
Apa Nama Sebenar awak ye?
Untuk apa
Senang nanti nak sebut bila tok kadi tanya waktu akad nikah

30. Awak kalau lagi marah pukul aja saya, Tapi jangan pukul hati saya,
Kenapa?
Kerana disitu ada awak

31. “Keep straight Don’t belok-belok”
kenapa Dont Belok-Belok
“Sebab saya nak straight ke hati awak”
Cia cia cia

32. “Nama awak Airil ye”
Tak lah, Kenapa?
“Coz i rilly rilly love you” ๐Ÿ™‚

33. “Awak nak tau tak apa beza peti ais dengan awak”
Apa dia?
“Peti Ais sejukkan air, tapi awak sejukkan hati saya” ๐Ÿ˜‰

34. Awak, nak tanya satu soalan laa..
Apa?
Kalau malam-malam kan, kita tutup lampu bilik jadi apa eh?
Jadi Gelap?
Macam tu la hari saya tanpa awak ๐Ÿ™‚ Cia cia cia

35. ” Awakkkk Tolongggg!!!! ”
Kenapa Wak?
“Saya dah jatuh, Terjatuh dalam hati awak”

XTRA
“Nama awak Siapa?”
Nama Saya Eina
“Oh Eina, sata ada tugas untuk awak”
Tugas apa?
“Tolong jaga hati saya” ๐Ÿ™‚

Boy, do you like satay?
Cuz I wanna satayy with you forever.

Hey girl, I hope you like cats, cuz you’re purr-fect for me
Nama awak Nani eh? Sebab saya nanikah dengan awak.

P: Awak, saya nak beli air. L: Air apa? P: Air love you.

Awak ni ais ke? Sebab aisee my future with you.

Girl, is your name Farra? Cuz I don’t wanna be farraway from you.

Don’t tell me that your name is Dila, sebab I dah dilanda virus cinta you

Girl, is your name Bella? Cuz bella you takde I rindu.

Ayat Pickup Line Untuk Lelaki Cair

Sumber rujukan

Pick Up Line Melayu Powerย 

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *