Kebaikan Flavettes Effervescent Glow

Kongsikan Sekarang

Kebaikan Flavettes Effervescent Glow

 

KHASIAT & KELEBIHAN FLAVETTES GLOW VITAMIN C UNTUK KULIT YG CANTIK DAN SIHAT

Pelbagai kebaikan flavettes effervescent glow yang pasti buat anda teruja. Flavettes effervescent glow merupakan produk terbaru menjadi pelengkap jenama flavettes dengan pelbagai review positif.
.
Mengandungi 1000 mg vitamin C serta vitamin E & juga Glutathione. Bertindak untuk meningkatkan sistem imunisasi badan secara tidak langsung dapat mencegah demam & selsema.
.
Gabungan dengan vitamin E dan glutathione menjadikan kebaikan flavettes glow bertambah fungsinya dengan mensasarkan pemulihan pada sel-sel #kulit anda terutamanya mereka yang mengidamkan wajah yang glowing, dan lebih sihat, cerah berseri.

Kelebihan flavettes effervescent glow berbanding produk yang sama di pasaran adalah pada kandungan glutathione yang menjadi bahan aktif untuk menjadikan kulit anda “glowing”.Dengan harga yang agak berpatutan dengan kandungan glutathione serta vitamin E, flavettes effervescent glow sangat berbaloi untuk diamalkan.

[+] Kandungan : Vitamin C 1000 mg, Vitamin E 15iu, Glutathione 50mg.

[+] Cara Pengambilan

Satu tablet sekali sehari. Larutkan tablet di dalam separuh gelas air, minum selepas mengambil makanan. Tablet ini berperisa orange.

KLIK LINK DI BAWAH UTK DAPATKAN FLAVETTES GLOW VITAMIN C NI PADA HARGA PROMOSI DI LAZADA :

https://www.lazada.com.my/…/flavettes-effervescent-glow-vit…

atau Anda Boleh dapatkan Melalui Shopee

 

Baca juga Kebaikan Gam Arab Untuk Kesihatan yang Baik

 

Baca juga

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *