Cara-mengatasi-lemah-tenaga-batin-Doreko-Hardrun-3

Cara Mengatasi Lemah Tenaga Batin

Kongsikan Sekarang

Cara Mengatasi Lemah Tenaga Batin

Adakah Anda Mengalami Lemah Tenaga Batin?

Tanda-tanda Awal Masalah Lemah Tenaga Batin

 1. Zakar langsung tidak menegang. Ini adalah masalah yang paling serius yang ditakuti oleh setiap lelaki. Dikatakan juga perkadaran untuk mereka yang mengalaminya adalah 1 dalam 100 lelaki. Maka, kebarangkalian besar ramai lelaki yang mengalami masalah ini.
 2. Zakar lembik dan tidak mampu untuk bersenggama. Masalah ini juga pasti membuatkan keadaan tidak selesa kerana air mani keluar lebih awal sebelum bersenggama. Ia mungkin disebabkan daripada amalan pemakanan yang tidak betul.
 3. Zakar menegang tetapi tidak boleh memancutkan air mani. Jika berada dalam situasi ini, kebiasaannya lelaki berkenaan akan berhenti senggama kerana keletihan.
 4. Zakar lambat mencapai ketegangan atau tidak menegang seperti kebiasaan. Situasi ini kebanyakkan berlaku pada semua lelaki. Inilah yang dikatakan lemah syahwat.

Punca Lemah Tenaga Batin

1. Gangguan atau halangan  pada salur darah di dalam zakar. Akibat daripada masalah ini, laluan darah akan tersekat dan mengganggu pengaliran darah secara sempurna dan sukar untuk mengekalkan momentum peredaran darah ketika bersenggama.

2. Perskripsi atau ubat-ubatan bagi pesakit-pesakit kronik seperti ubat kencing manis, ubat sakit jantung dan ubat tekanan darah tinggi juga punca kepada lemahnya tenaga batin jika diambil secara berterusan untuk jangka masa yang lama. Oleh sebab itu, adalah lebih baik para pesakit yang berkenaan mendapatkan nasihat dari doktor dan berbincang mengenai kesan sampingan dalam hal pengambilan ubat-ubatan tersebut.Antara penyakit-penyakit atau masalah-masalah yang dimaksudkan itu termasuklah:

Merokok.
Minum alkohol
Pengambilan atau penggunaan dadah
Usia
Berat badan yang berlebihan (Obesiti)
Kesan daripada kanser
Hyperlipidemia
Tekanan darah tanah (Hypertensi)
Diabetes
Penyakit jantung.

3.  Tekanan yang biasanya berkait rapat dengan masalah-masalah di tempat kerja, masalah wang dan seumpamanya.
4. Mempunyai masalah kegelisahan yang melampau sehingga memberi kesan kepada kegagalan seksual jika ianya berlaku secara konsisten dan tidak dikawal.
Kemurungan yang tidak dikawal juga boleh menjadi punca lemahnya tenaga batin lama-kelamaan walaupun mereka selesa ketika bersenggama.
Sekiranya seseorang itu pernah mengalami masalah yang sama sebelum ini, sudah pasti mempunyai keberanian diri yang rendah. Keberanian yang rendah juga adalah perkara yang boleh menyebabkan masalah mati pucuk.
5. Faktor umur yang meningkat, hilangnya kepentingan dalam hubungan seks dan juga pengambilan ubat-ubatan boleh menjadi perkara yang mempengaruhi psikologi seseorang.

Cara Mengatasi Lemah Tenaga Batin

Rawatan bergantung kepada punca. Tambahan testosterone boleh digunakan bagi kes disebabkan kekurangan hormon. Bagaimanapun, punca sebenar kemungkinannya disebabkan kekurangan bekalan darah pada zakar disebabkan kerosakan lapik dalam urat darah. Kerosakan ini lebih kerap pada lelaki berusia, dan sering kali dikaitkan dengan penyakit, terutama kencing manis, kesan akibat merokok, penyakit jantung dan tekanan darah tinggi.

 

 Dapatkan Tips Cara Mengatasi Lemah Tenaga Batin

 

Kaedah Lain Untuk Menguatkan Lemah Tenaga Batin

 Kami Memperkenalkan Produk  DOREKO HARDRUN

APA ITU HARDRUN ?

DOREKO HARDRUN CAPSULES adalah makanan tambahan/ supliment. Ianya selamat untuk semua peringkat umur dan juga selamat walaupon anda mengalami masalah kencing manis, darah tinggi, atau masalah jantung yang tidak kronik.

Cara-mengatasi-lemah-tenaga-batin-Doreko-Hardrun-3Kebaikan Hardrun Ialah:

1. MENINGKATKAN STAMINA & KEINGINAN SEKS
 
2. MENGUATKAN OTOT ZAKAR
 
3. MENCEGAH PANCUT AWAL
 
4. MENAMBAH KEPEKATAN AIR MANI
 
5. MEMBUAT PANCUT LEBIH KUAT
 
6. MELANCARKAN PEREDARAN DARAH
 
 
 
 

Cara Guna Hardrun


Kegunaan Hardrun ialah untuk memulih tenaga batin lelaki dan mengeraskan zakar. Dalam sekotak Hardrun mengandungi 10 biji kapsul. Cara pengambilannya adalah:
 • Hanya makan 1 biji bila hendak bersama isteri sahaja.
 • 1 biji mampu bertahan untuk 2 – 3 hari. Dilarang makan setiap hari.
 • Telan sebiji dengan air suam, 3 jam sebelum hubungan intim.
 • Digalakkan ambil sebelah petang, kerana Hardrun aktif sepenuhnya selepas 3 jam dimakan.
 • Jika ingin kesan lebih cepat, buka kapsul dan makan dengan air suam. Dalam 2 jam akan dapat merasa kesan Hardrun.
Sebab perlu ambil 3 jam sebelum bersama kerana hendak memastikan bahan-bahan herba dalam Hardrun benar-benar cukup aktif dalam badan. Lagi pula, tiada bahan-bahan terlarang yang terkandung dalam Hardrun, jika ada bahan terlarang memang akan cepat bertindakbalas. Setelah 3 jam, anda akan dapat rasa kehebatannya. Pasti anda dan isteri terkejut dan senyum puas dengan hasilnya!
 


Pantang-Larang Ketika Mengambil Hardrun
 
Segala jenis herba, jika diambil, perlulah mengikut pantang larang yang bersesuaian agar kita dapat manfaat 100% darinya. Hardrun tidak terkecuali kerana ia juga dari penyediaan herbal tradisional yang di import. Memandangkan Hardrun mengandungi Gurana yang kaya dengan Guranin, adalah disarankan:
 • Elakkan mengambil kopi, teh dan vitamin selepas makan Hardrun.
 • Jika bercadang hendak makan Hardrun, pastikan jarak 1 jam selepas  minum teh, kopi atau minuman mengandungi kafein yang lain. Ini untuk memastikan Hardrun cepat terserap dalam tubuh kita.

 

ORDER SEKARANG!

klik Di Bawah.

 

 

 

Oppsss… Tunggu Dulu!!

Kami Nak Bagi Harga Promosi

 

 

Pos PERCUMA untuk Semenanjung Malaysia, Sabah & Sarawak. Pesanan dibungkus dengan sampul ‘bubble wrap’ Prabayar Poslaju atau . Barang anda pasti sampai dengan cepat dan selamat.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *