Fingo

Lirik Lagu Kamu Okay K-Clique

Kongsikan Sekarang

Lirik Lagu Kamu Okay K-Clique

 

Aku okay, kamu okay
Kamu okay, aku okay
Kami okay, semua okay
Semua okay, Kami okay

Hands Up
Hands Down
Budak baru nak blow, blow up
Hands Up
Hands Down
Hola bila nak show, show up

(GNELLO)
Jangan kejar takkan mampu,
Frequency beza teliti rumi,
Jangan angkuh tunjuk jaguh,
forensik ku lagi pantas dari bunyi,
senang cakap senang sapu,
baris aku boleh buat bisu,
kurang menyalak sifat membunuh,
Jangan tambah tolak asas aku,
Flow macam AK ya 47,
Barang aku boom jangan sentuh,
Yang macam ni ya yang macam tu,
Tak kisah ni dengan pena aku bunuh,
Jangan banyak bising nanti makan uppercut,
Bro,
Mana cuba jadi rambo kita kasih,
K.O,
Cara ku berfikir kamu tak dapat jangka,
So,
Movement aku mula merebak kamu masih,
Slow, Bro

(NASTY NA$)
Perangkap,
Ni budak baru masuk pengakap,
Kap kun kap,
Siapa dapat tangkap,
Bodohnya bertempat,
Anggap rangkap lengkap,
singkap,
Yang macam mesyuarat tingkap.
Hidup bawah tempurung,
Macam seekor katak,
Si kata rasa murung,
Jadi purung mula retak,
Yang lemah pula tarung,
Patah,
Batak,
Cuba berontak,
Matinya dalam karung sebab,
Salah ikut rentak,
Lompat,
Lompat,
Lompat Si katak lompat,
Everybody,
Orang bilang jangan halang,
Lain ladang lain belalang,
Lain dalang lain datang,
Tunggu kami turun padang,

Aku okay, kamu okay
Kamu okay, aku okay
Kami okay, semua okay
Semua okay, Kami okay

Hands Up
Hands Down
Budak baru nak blow, blow up
Hands Up
Hands Down
Hola bila nak show, show up

(NOKI)
Ayy
Baru masuk ini Line Line,
Kena backup sikit sudah rasa diri
Fine Fine,
Wa remind kan lu boy,
Jangan rasa diri Fly High,
Sembang macam raja bawah tanah
Bro kau tak sesuai,
Ku abai yang rasa diri sudah power,
Dalam ini game kau rank yang paling power,
Kau slowwoo,
Oh budak kejar nama ,
Dont act so pro way kau tak kemana,
Banyak brag benda yang tak Real Real,
Konon dia Kill Kill,
Lagu kau jujur aku tak Feel Feel,
Baik diam focus satu tujuan,
Cari jalan untuk kejar impian.

(KDEAF)
Move along,
Satu lencana dan juga one blood,
Satu aliran sedarah G ini true blood,
Conquer hood ni bukan easy,
Sila move away,
2 Gun jari pecah code me bullet proof wey,
Prove wey,
Letupan boom dah berbunyi,
Tercetus wabak dalam scene ini,
Merebak rabak bawa flame now,
Boomerang spin switch flow,
G Now,
Mana – mana G kita hit tha hood,
Lai pacu hingga overlimit had pecutan tarik picu,
To G kita overtake jadi baik go pack son,
Better ready,
Back up plan homie,
So take you gun back G and save your shot homie

(BOSKY)
Dulu dipandang tepi alternasi
ku diperhati,
Aci aci ku berbunyi acap kali ku berapi,
Peneliti meneliti mentaliti salah arti,
Ada sampai antipati belakang hari makan hati,
Masih budak baru tapi level dekan,
Tidak perlu biasiswa aku tetap keemasan, kemaskan
Diriku tidak pernah rasa cemas,
Emas masa ku tolong jangan kebas,
Labelku kan budak jahat,
Kirim salam budak baik,
Gua tetap diatas ini kan sistem monarki,
Jemput salam sua pada orang macam fasik,
Hadam dalam otak pesanan dari bosky,

Aku okay, kamu okay
Kamu okay, aku okay
Kami okay, semua okay
Semua okay, Kami okay

Hands Up
Hands Down
Budak baru nak blow, blow up
Hands Up
Hands Down
Hola bila nak show, show up

 

Baca juga Lirik Original >> Lirik Lagu Ha Tepuk MK- MeerFly – Kidd Santhe

 

Di blog ini, kami hanya memaparkan lirik lagu. Anda juga boleh membuat carian ataupun pembelian di media streaming online seperti Google Play Music, Apple Music dan iTunes, Amazon, Qobuz, Joox, Langit Musik, Spotify, Deezer, KKBOX, Youtube dan lainnya. Lirik Lagu Kamu Okay K-Clique adalah seperti berikut:

Blog lirik lagu ini tidak menyediakan sebarang link untuk download lagu mp3 * dari * samada dalam format mp3 atau sebarang format audio yang lain. Untuk pembelian lagu sila beli melalui laman media streaming yang sah, atau pun apa-apa saluran lain yang dibenarkan oleh undang-undang dan mengikut saluran yang betul. Paparan lirik lagu * didalam website ini adalah untuk tatapan umum dan setiap lirik lagu adalah hak milik sepenuhnya empunya pencipta lirik / syarikat rakaman.  Terima Kasih

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Fingo