Fingo

Lirik Dan Kord Lagu Hutang Floor 88

Kongsikan Sekarang

Lirik Dan Kord Lagu Hutang Floor 88

 

Em F/Em
Em F/Am

Am G E Am
Am G E Am

Am
Kau nak cepat kaya
Macam jual unta
G
Tapi kau sendiri
Malas nak usaha
E
Cerita sana sini
Gebang kau
A
merata-rata

Am
Pantang depan mata
Ada saja cerita
G
Tipu belit kawan
Dah macam ular sawa
E
Bila dah tahu kau lari
A
berbatu Macam kau
nampak hantu

Dm
Cerita zaman dulu
C
Pak kaduk gadai tanah
E
Dia laga ayam
Am
bukan kepunyaannya
Dm
Cerita zaman sekarang
C
Kau yang guna duit orang
E
Pabila pecah tembelang
E
Lari lintang pukang
E
Kau tak mampu bayar
D
sekupang-pang
(Alakazam)

Am
Pok amai-amai
G
belalang kupu-kupu
E
Bayar duit aku yang
Am
semua kau sapu

Am
Kambing biri-biri ala sudah
G
datang dari Jawa
E
Mana kau nak lari bawa
Am/G
duit tu ke mana

Am
Buai laju-laju buai
G
sampailah pokok sena
E
Duit tu beribu semua
Am
entah ke mana
F
Memanggil Fasola tikam
G
di tapak kakinya
E
Dah memang kau salah
Am/G
ku taboh kau pon tak apa
F E
Rampo ngiseng semar tilem

Am

F Am
Solo Solo
F Am
Solo Solo
F E
Solo Solo

Am
La la la la la la la la
E/Am
La la la la la la la la

Dm
Cerita zaman dulu
C
Pak kaduk gadai tanah
E
Dia laga ayam
Am
bukan kepunyaannya
Dm
Cerita zaman sekarang
C
Kau yang guna duit orang
E
Pabila pecah tembelang
E
Lari lintang pukang
E
Kau tak mampu bayar
D
sekupang-pang
(Alakazam)

Am
Pok amai-amai
G
belalang kupu-kupu
E
Bayar duit aku yang
Am
semua kau sapu

Am
Kambing biri-biri ala sudah
G
datang dari Jawa
E
Mana kau nak lari bawa
Am/G
duit tu ke mana

Am
Buai laju-laju buai
G
sampailah pokok sena
E
Bayar hutang itu takut
Am
nanti kau merana
F
Memanggil Fasola tikam
G
di tapak kakinya
E
Dah memang kau salah
Am/G
ku taboh kau pon tak apa
F E Am
Rampo ngiseng semar tilem
Dm E
Rampo ngiseng semar tilem

#Malaykord

Title: Floor 88 – Hutang Chord

Nota :
Website lirik lagu ini tidak menyediakan sebarang link untuk download lagu mp3 samada dalam format mp3 atau sebarang format audio yang lain. Untuk pembelian lagu sila beli melalui laman media streaming yang sah, atau pun apa-apa saluran lain yang dibenarkan oleh undang-undang dan mengikut saluran yang betul.
Paparan lirik lagu sahaja didalam website ini adalah untuk tatapan umum dan setiap lirik lagu adalah hak milik sepenuhnya empunya pencipta lirik / syarikat rakaman.

Di website ini, kami hanya memaparkan lirik lagu dan juga video klip lagu (jika ada) dari youtube. Anda juga boleh membuat carian ataupun pembelian di media streaming online seperti JOOX, Spotify, iTunes, KKBOX, Deezer dan lainnya.

Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Fingo