Website Jual Beli kereta Terpakai

4 Website Menjual Beli Kereta Terpakai Di Malaysia

Kongsikan Sekarang

4 Website Menjual Beli Kereta Terpakai Di Malaysia

Website Jual Beli kereta Terpakai

Menjual Beli Kereta Terpakai

Sejak Kebelakang ini Banyak Syarikat di Malaysia Membina Platform Menjual Beli Secara dalam Talian. Begitu Juga dengan menjual Beli Barang terpakai Seperti Kereta Terpakai

Kalau Dahulunya Mudah.my dan Carlist.my Merupakan Website tempat untuk pemilik atau pembeli Kereta terpakai.

Sekarang ini Terdapat 4 Website Menjual Beli Kereta Terpakai Di Malaysia yang Sedang Meninggkat Naik dari Segi Pelanggan yang menggunakan servis perkhidmatan mereka Membeli dan menjual Kereta Terpakai dalam Masa 24 Jam Sahaja.

 

Berikut Merupakan 4 Website Menjual Beli Kereta Terpakai

 1. MyTukar.my

myTukar.com adalah platform Pembidaan Kereta dalam talian yang paling berkesan dan efisien untuk semua orang.

Jual kereta terpakai anda dengan mudah dan tanpa kerumitan dengan myTukar.com!

myTukar.com Boleh  mengubah proses pemilikan kereta pra-milik tradisional.

myTukar.com Juga boleh menjual kereta pra anda milik dengan pengetahuan bagaimana, pengalaman dan kemahiran daripada pakar-pakar dan penggiat industri terkemuka dari industri berkaitan.

Dengan hanya beberapa klik ringkas di myTukar.com, jadual pemeriksaan dan tawaran langsung kepada lebih daripada 1,000+ peniaga di seluruh negara, dan anda akan menjual kereta pra-dicintai anda dalam masa yang singkat.

Selepas itu, terpulang kepada anda untuk menerima harga yang ditawarkan atau senarai semula untuk harga yang lebih tinggi. Jika anda memilih untuk menerima tawaran itu, tahniah anda telah berjaya menjual kereta anda di myTukar.com dan Mereka akan menjaga segala-galanya, termasuk pembayaran segera kepada anda!

myTukar.com mempunyai lebih banyak cawangan dalam perjalanan untuk berkhidmat kepada pasaran kereta yang pernah digunakan di Malaysia. Tidak lama lagi, syarikat itu akan berkembang ke negara-negara serantau untuk melayani lebih ramai penduduk pasaran kereta terpakai serantau.

 

2.  EZsellcar.my

EZsellcar.my adalah platform jualan dalam talian untuk pemilik kereta di Malaysia.

EZsellcar.my menyediakan anda dengan penilaian kereta dalam talian percuma dan menawarkan anda dengan quote serta-merta.

Misi EZsellcar.myi adalah untuk memberikan perkhidmatan terbaik kepada setiap pemilik kereta untuk menjual kereta dengan kemudahan yang mudah.

Lebih-lebih lagi, EZsellcar.my adalah yang pertama menawarkan model kereta realistik dalam pangkalan data penilaian EZsellcar.my yang bermaksud model kereta anda boleh dikenalpasti dengan tepat kerana kami mempunyai asas yang kukuh dalam industri kereta.

Di EZsellcar.my, menyediakan penyelesaian sehenti untuk proses jualan kereta kepada pelanggan Mereka.

Malah, EZsellcar.my membeli semua jenis kereta dengan syarat mereka berada dalam keadaan berjalan, dari kereta keluarga kecil ke kenderaan komersial, atau dari kereta persendirian hingga kereta syarikat.

EZsellcar.my membeli terus dari syarikat yang berhasrat untuk membuang armada kenderaan. Anda Boleh Buat panggilan langsung di 03-6150 6222, 010-508 8822, 013-987 8822, 013-963 8822, Mereka membeli kereta anda tanpa mengira Sedan, MPV, SUV, pick-up, gerabak, teksi ganda atau bahkan VAN.

Di EZsellcar.my,  menawarkan anda cara yang lebih cepat, lebih mudah dan selamat untuk menjual kereta anda. EZsellcar.my mempunyai lebih daripada 20 tahun pengalaman dalam industri perdagangan kereta.

EZsellcar.my dapat menawarkan penilaian kereta terkini di pasaran dan memberikan harga REALISTIC untuk nilai kereta anda.

EZsellcar.my akan menawarkan anda tawaran terbaik di sekitar dan pasukan profesional EZsellcar.my pasti dapat membantu anda dengan perkhidmatanMereka yang teratas dan menyeluruh.

EZsellcar.my Juga  membantu anda mendapatkan maklumat dan perundingan yang baik Secara Percuma.

 

3. Carsome.my

Carsome adalah platform jualan kereta dalam talian yang berkembang pesat di Asia Tenggara yang menyambungkan pelanggan ke pengedar kereta terpakai di seluruh negara.

Perkhidmatan Carsome memudahkan proses jualan kereta dari pemeriksaan, penilaian, pembidaan, pembayaran dan logistik, yang membolehkan pelanggan menjual kereta mereka dalam masa 24 jam – mudah & cepat!

Menjual kereta biasanya melibatkan beberapa perkara.

Mencari, membandingkan, pemeriksaan, dan kerja kertas. Semua ini secara umumnya memerlukan penjual bergerak dari satu tempat ke tempat lain supaya kereta mereka boleh dijual dengan harga yang terbaik. Tetapi mengapa proses ini perlu lebih sukar daripada yang sebenarnya?

Ia tidak. Sebab mengapa penjualan kereta masih memerlukan proses yang panjang kerana kekurangan ketelusan dalam pasaran, dan ketiadaan cara yang lebih baik. Ini telah berubah.

Carsome adalah laman web automotif pertama Malaysia yang menyediakan perkhidmatan jualan kereta yang bukan sahaja pantas dan adil tetapi juga TRANSPAREN sepenuhnya. Anda berpotensi mendapatkan tawaran terbaik pada harga perdagangan melalui pilihan pembidaan seluruh negara.

 

Ia hanya mengambil masa 2 minit untuk menempah pemeriksaan percuma di www.carsome.my, 30 minit untuk menghadiri pemeriksaan dan mendapatkan penilaian kereta percuma, 3 jam untuk pembentangan nasional yang telus, dan hanya 1 jam untuk pemindahan dan bayaran pemilikan.

 

Proses ini sepenuhnya bebas dari awal hingga akhir. Ini bermakna kita juga mengendalikan kertas kerja, pemindahan dan pembayaran!

 

4. Motoris.my

Misi Motoris.my adalah untuk mempermudahkan kehidupan bagi pemandu dengan ekosistem kami semua perkhidmatan dan alat auto yang disesuaikan untuk menyediakan pengalaman memandu lancar.

Diasaskan di Singapura, Motoris membantu pemilik kereta membuat keputusan pemilikan kenderaan yang lebih bijak dengan menyediakan penyelesaian yang boleh dipercayai dan cekap dengan tahap perkhidmatan yang tidak boleh dicapai.

Platform Motoris.my menjadikan proses transaksi yang biasa menyakitkan dengan cepat dan tanpa kerumitan untuk pemilik kereta.

Dengan melalui Motoris, pemilik kereta akan dapat mengezum semua amalan tidak beretika yang berkaitan dengan industri automotif.

Setakat ini,Motoris.my telah berjaya menguruskan lebih 10,000 kenderaan bernilai hampir S $ 200 juta.

Pada tahun 2018,Motoris memasuki pasaran Malaysia. Syarikat itu akan membuka pejabat ketiga, kali ini di Thailand.

Pada awal tahun 2019, Motoris berjaya menaikkan pusingan pertama pembiayaan benih dari Der Shing Lim JobsCentral dan Shan-Ning Huang, bersama dengan Royston Tay Zopim.

 

Baca Juga :

Cara Mendapatkan Geran Kereta Hilang

 

Terima Kasi Kerana Kerana Menghabiskan Membaca Artikel ini semoga Koten ini bermanfaat untuk anda . Jangan lupa Share Artikel ini kepada rakan Anda.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *